Πανόραμα Πολιτικής Προστασίας / 5η Γιορτή Προστασίας του Πολίτη


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το pre-event της 5ης γιορτής πολιτικής προστασίας με τίτλο “Πανόραμα Πολιτικής Προστασίας” το διήμερο 11-12/5/2018. Σε αυτό ο επικεφαλής της ΕΟΔΠΕΑ Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός παρουσίασε την ομάδα και τη δραστηριότητά της σε μια συνοπτική ομιλία, σύμφωνα με το πρόγραμμα της διημερίδας.

Οδεύουμε πλέον ολοταχώς για το κύριο μέρος της διοργάνωσης το πενθήμερο 24-28 Μαΐου 2018 στη Β’ Πλαζ Βούλας σε μια ανοιχτή γιορτή στην οποία πολίτες κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τρόπους αυτοπροστασίας σε διάφορες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στη διοργάνωση συμμετέχουν κρατικοί φορείς και εθελοντικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα με αντικείμενο την Πολιτική Προστασία. Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης θα βρίσκεται εκεί να γνωριστούμε από κοντά και να μάθετε για τις δραστηριότητες της ομάδας μας.

Σας περιμένουμε.

Μάθετε περισσότερα στο ιστολόγιο της Πολιτικής Προστασίας Αττικής

Επισκεφθείτε την εκδήλωση στο Facebook

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: