Σε δύο επιμνημόσυνες δεήσεις παρέστη η ΕΟΔΠΕΑ τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018.


Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών, στη θέση Κρεμαστός Λαγός στη Βάρη Αττικής, τελέσθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 από το Πυροσβεστικό Σώμα και τον 8ο Σταθμό Αττικής. Ημέρα μνήμης και τιμής στους αδικοχαμένους πυροσβέστες μας, Μπόσινα Ανδρέα και Σκούρτη Παύλο, οι οποίοι το 1999, κατά τη μετάβαση τους σε συμβάν πυρκαγιάς, έχασαν τη ζωή τους, καθώς το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του. Υπηρετούσαν στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών. Τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ο κ. Χρήστος Κανελλίδης και η κα. Πόπη Συναΐτη.

Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε και στη θέση Πλάτωμα στον Υμηττό, πλησίον της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη στου Καρέα την Τετάρτη 18 Ιουλίου από το Πυροσβεστικό Σώμα, τον ΣΠΑΥ και τον Δήμο Ηλιούπολης. Η ΕΟΔΠΕΑ τίμησε με την παρουσία της τη μνήμη των Πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Δημήτριου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, θανόντες κατά την πυρκαγιά του Υμηττού στις 22 Ιουλίου 1998.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: