Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης στο πλευρό των πληγέντων πυροπαθών

Οι εικόνες οικογενειών που έφυγαν από τη ζωή αγκαλιασμένες έχουν συγκλονίσει όλους μας. Η πατρίδα μας ζει μία ανείπωτη τραγωδία. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Αυτή την ώρα πρέπει να δείξουμε ενότητα και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές.

Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Την Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Ιουλίου συγκεντρώθηκε μια τεράστια ποσότητα! Άψογη η οργάνωση του Δήμου και των εθελοντών μας.
Χιλιάδες άνθρωποι πρόσφεραν πάνω από 10 τόνους τρόφιμα, φάρμακα και νερά τα οποία, σε μια άψογα οργανωμένη προσπάθεια, φορτώθηκαν στα φορτηγά του Δήμου μας. Σας ευχαριστούμε όλους και κυρίως τους εθελοντές μας, που δούλεψαν σκληρά για να ετοιμάσουν την αποστολή που πήγε στον Μαραθώνα.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

«Η ψυχάρα του λαού της πόλης μας! Σε λιγότερο από 2 ώρες περισσότεροι από 1500 δημότες μας προσήλθαν στο Μίκης Θεοδωράκης ανταποκρινόμενοι στην έκκληση μας συγκεντρώνοντας μια απίστευτη ποσότητα τροφίμων, φαρμάκων και νερών.

Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί αυτό είναι το μεγαλείο του λαού μας που δείχνει το μέγεθος του απέναντι στην απίστευτη αυτή τραγωδία. Ιδίως τα δεκάδες νέα παιδιά είναι συγκλονιστικά. Είμαστε όλοι ενωμένοι μια γροθιά. Ευχαριστώ ολόψυχα τα παιδιά της Eθελοντικής Ομάδας του Δήμου μας, γιατί δουλεύουνε σκληρά για να μπορέσουν να τα συσκευάσουν και να τα στείλουν στους πληγέντες πυροπαθείς στο Μάτι και τη Ραφήνα».

Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: