Παροχή στοιχείων πολιτών που επιθυμούν να απομακρυνθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από δασική πυρκαγιά

Για την ομαλή υλοποίηση του σχεδίου οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών από επικείμενη καταστροφή λόγω δασικής πυρκαγιάς, παρακαλούμε για την καταγραφή των πολιτών που επιθυμούν να απομακρυνθούν αλλά δε διαθέτουν δικά τους μέσα ή χρειάζονται ειδική φροντίδα για τη μετακίνησή τους (ασθενείς, άτομα με κινητικά προβλήματα κτλ). Οι πληροφορίες που θα δοθούν θα οδηγήσουν σε ορθολογικότερη εκτίμηση των μέσων και των ενεργειών που απαιτούνται για την οργανωμένη απομάκρυνση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για την καταγραφή των στοιχείων:

  • Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, 210 9955396, Τέρμα Διγενή Ακρίτα & Κιάφας, 12:00 – 18:00 καθημερινά
  • Γραφείο Δημότη, 15 4 15, 09:00 – 14:00 Δευτέρα – Παρασκευή

Στοιχεία για καταγραφή:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • Κινητό τηλέφωνο
  • Αριθμός ατόμων
  • Άτομα με ειδική φροντίδα

Η καταγραφή αφορά αποκλειστικά τα σπίτια που γειτνιάζουν με το περιαστικό δάσος στους δρόμους Γοργοποτάμου, Μιχαλακοπούλου, Διγενή Ακρίτα, Κιάφας, Επτανήσου, Αριστάρχου, Μιλήτου, Αθανασίου Διάκου, Παλαιολόγου.

Οι ενέργειες που θα γίνουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης αποβλέπουν:

α) Στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών και μέσων για την οργανωμένη απομάκρυνση των ατόμων που θα χρειαστεί να εκκενώσουν τις περιοχές διαμονής τους.

β) Στην λήψη των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να διατηρηθεί η ψυχραιμία των πολιτών και να περιορισθούν κατά το δυνατόν οι επιπτώσεις στον κανονικό ρυθμό των λειτουργιών της πόλης.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Βασίλης Κρητικός

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γιάννης Κωνσταντάτος

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: