Εγκαίνια Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης εγκαινίασε το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, σε χώρο που της παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Αργυρούπολης (Λεωφ. Αργυρουπόλεως 94-96).

Στους χώρους του Κέντρου Επιχειρήσεων θα στεγάζονται τα γραφεία της ΕΟΔΠΕΑ (Γραμματεία, Κέντρο Επικοινωνιών, αίθουσα συνεδριάσεων & εκπαιδεύσεων). Είναι εφοδιασμένο με κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό για την συνεχή παρακολούθηση του Υμηττού μέσω θερμικών ανιχνευτών και την έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση φωτιάς, αλλά και με ψηφιακό εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών που δύναται να χρησιμοποιήσει η ΕΟΔΠΕΑ και όλο το δυναμικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για τη μεταξύ τους επικοινωνία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή φυσικής καταστροφής. Επιπλέον υπάρχει χώρος για συνεδριάσεις και θεωρητικές εκπαιδεύσεις.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κωνσταντάτο για την υλοποίηση της δέσμευσής του να παραχωρήσει στην ομάδα μας έναν ασφαλή χώρο για τους χειμερινούς κυρίως μήνες.

Ευχαριστούμε τον επικεφαλής της ομάδας μας κ. Βασίλη Κρητικό, που μας οργανώνει, μας εμπνέει να βελτιωνόμαστε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και μας υπενθυμίζει ότι τις ομάδες τις χτίζουν οι άνθρωποι.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον εθελοντή μας κ. Σπύρο Μανίκα που αφιέρωσε ατελείωτες ώρες προσωπικής εργασίας, ώστε με μεράκι και ζήλο να εγκαταστήσει όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και να ανακαινίσει τον χώρο, καθιστώντας τον πλήρως λειτουργικό.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας, τις γειτονικές εθελοντικές ομάδες, τους αντιδημάρχους, τα στελέχη και τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους του Δήμου και όλους τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια του νέου μας χώρου.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη υποστήριξή τους.

  • Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο SUCRE
  • Αρτοποιείο Ρενιέρης
  • Αρτοποιείο “Ελληνικό”
  • Ηπειρώτικη γωνιά
  • Κάβα Κατσώνη
  • Κωστάκης Μιχάλης
  • Σαραντόπουλος Γιάννης

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: