Πρόσκληση στα εγκαίνια Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου (ΕΟΔΠΕΑ) σας προσκαλούν στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) Πολιτικής Προστασίας.

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, ώρα 7:00 μμ, Λ. Αργυρουπόλεως 94-96, 1ος όροφος, Εμπορικό Κέντρο Αργυρούπολης.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων είναι το επιστέγασμα της προτεραιότητας της Διοίκησης του Δήμου και των Εθελοντών Δασοπροστασίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας περιουσίας.

Ο εξαιρετικός χώρος έχει παραχωρηθεί στους Εθελοντές Δασοπροστασίας για την ανάπτυξη και λειτουργία του κοινού σκοπού που υπηρετούν. Στεγάζει τα γραφεία της ΕΟΔΠΕΑ, το Κέντρο Επικοινωνιών και Διαχείρισης Κρίσεων, ενώ υπάρχει διαθέσιμος χώρος για συνεδριάσεις και θεωρητικές εκπαιδεύσεις Εθελοντών, Υπηρεσιακών και Πολιτών. Το ΚΕΠΙΧ συγκεντρώνει σε έναν χώρο, για πρώτη φορά στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, όλο τον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που έχει προμηθευτεί ο Δήμος για τη διαχείριση των θερμικών ανιχνευτών έγκαιρης προειδοποίησης πυρκαγιάς στο βουνό μας, το ψηφιακό σύστημα επικοινωνιών τελευταίας γενιάς, την ψηφιακή χαρτογράφηση της Πόλης και του Υμηττού αλλά και τα Επιχειρησιακά Σχέδια Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών. Ετοιμάστηκε σε σύντομο διάστημα με μεράκι και γνώση από τους Εθελοντές μας.

Σας Περιμένουμε!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: