Ένα αναπηρικό αμαξίδιο παρέλαβε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (ΕΟΔΠΕΑ) τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 σε αντάλλαγμα με 1 τόνο πλαστικά καπάκια, που συγκέντρωσε με τη βοήθεια πολλών ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας. 

Το αμαξίδιο παραδόθηκε ήδη σε μία δημότη μας που το είχε ανάγκη. Συνδετικός κρίκος μας με την εταιρία προμήθειας αναπηρικών αμαξιδίων υπήρξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή». Σύντομα αναμένεται να συμπληρωθεί ο δεύτερος τόνος πλαστικά καπάκια για να ανταλλαχθεί με ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο.

Αν θέλετε κι εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά μας, μπορείτε να φέρετε τα πλαστικά καπάκια που έχετε συγκεντρώσει στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης (τέρμα Διγενή Ακρίτα & Κιάφας). Για πολύ μεγάλες ποσότητες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 9955396.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: