Εκπαιδευτική επίσκεψη των Αεροπροσκόπων στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης

Η πιο όμορφη εμπειρία για όλους τους Εθελοντές Δασοπροστασίας ήταν η επίσκεψη στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης των προσκόπων του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης. Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 το πρωί μετά από συνεννόηση με τον Αρχηγό του Συστήματος κ. Γιώργο Αργυροηλιόπουλο τους υποδεχτήκαμε στο αναγεννημένο Άλσος Αργυρούπολης και το Πυροφυλάκιο των Εθελοντών μας.

Η γεωπόνος του Δήμου μας κα. Παναγιώτα Μαλτέζου μίλησε στα Λυκόπουλα για την χρησιμότητα του Δάσους και τον Υμηττό μας. Η εκπαίδευση στους ασυρμάτους από τον Υπεύθυνο επικοινωνιών κ. Σπύρο Μανίκα και η ρίψη νερού με το πυροσβεστικό μας όχημα από τον Υπεύθυνο Εκπαιδεύσεων κ. Χρήστο Κανελλίδη εντυπωσίασε τα παιδιά μας με την πρωτογνωση εμπειρία.

Η ευαισθητοποίηση για το Περιβάλλον, ο Εθελοντισμός και η Ομαδικότητα είναι το πολύτιμο έργο που προσφέρουν απλόχερα όλοι οι συντελεστές του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων και είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας, της Πόλης μας αλλά και την σωτηρία του Πλανήτη μας. Ευχαριστούμε για το έργο σας.

Ευχαριστούμε βέβαια και όλους τους Εθελοντές Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που συμμετείχαν ενεργά στην εκπαιδευτική Δράση και έχουν ενισχύσει με την παρουσία τους την περιβαλλοντική κουλτούρα και τον Εθελοντισμό.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: