Η ΕΟΔΠΕΑ τιμά τις εκδηλώσεις των φιλικών Εθελοντικών Ομάδων

Στις εορταστικές εκδηλώσεις τριών φιλικών εθελοντικών οργανώσεων παρέστησαν εκπρόσωποι της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) Πειραιά, η Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ) και οι Εθελοντές Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Γλυφάδας (ΕΔΑΠΥΓ) είχαν την καλοσύνη να μας απευθύνουν κάλεσμα στους χώρους τους, ώστε να ανταλλάξουμε ευχές και να κόψει η κάθε μία τη βασιλόπιτά της για το καλό της νέας χρονιάς του 2019.

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις αυτού του χαρακτήρα είναι εξαιρετικές ευκαιρίες γνωριμίας και σύναψης σχέσεων μεταξύ ομάδων. Όπως πολύ χαρακτηριστικά επισημαίνεται συχνά, μεταξύ των ομάδων πρέπει να επικρατεί ομοψυχία, συνεργασία αλλά και ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας. Ένας ίδιος τρόπος σκέψης και λειτουργίας, θα λέγαμε, προκειμένου η συνεννόηση τη στιγμή αντιμετώπισης του έκτακτου συμβάντος να είναι άμεση και αποτελεσματική. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να συναντήσουμε παλαιότερους φίλους, στο πλευρό των οποίων ήδη πορεύεται η ομάδα μας.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι την ίδια τιμή μας έκαναν και άλλες εθελοντικές οργανώσεις, τις οποίες ευχαριστούμε επίσης θερμά για την ευγενική τους πρόθεση να μας καλέσουν. Ωστόσο λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε στις εκδηλώσεις τους, καθώς οι ειλημμένες προγραμματισμένες υποχρεώσεις της ομάδας δεν μας επέτρεψαν τις αποστολές σε προορισμούς εκτός Αττικής.

Ευχές για Καλή Χρονιά, Υγεία σε όλους και χωρίς συμβάντα!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: