Οι εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2019

Ευχαριστούμε την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) και συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Φεζούδη. Υποστηρικτικά εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ έλαβαν συμμετοχή την Κυριακή 10/11/2019, έχοντας την ευκαιρία ως επικουρικά μέλη να στελεχώσουν 4 σταθμούς πρώτων βοηθειών στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της πατρίδας μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο αγώνα δρόμου. Περιγράφουν οι εθελοντές μας που έλαβαν μέρος: ‘Μια μοναδική συνεργασία και εμπειρία’.

Μέσα στους 60.000 περίπου συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο, η ΕΟΔΠΕΑ ήταν εκεί για να παρέχει την απαιτούμενη συμβολή, σε όποιον από τους αθλητές μπορεί μετά από 35 χιλιόμετρα να αισθάνθηκε ζαλάδα ή μυϊκό πόνο. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις και με εμψυχωτικό ρόλο, δίνοντας απλά κουράγιο στους δρομείς για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.  

Η υπέρ το δέον προσπάθεια των δρομέων έπειτα από 42 χιλιόμετρα… Η στιγμή της ανταμοιβής, ο τερματισμός στο μοναδικό στάδιο Καλλιμάρμαρο.

Είμαστε υπερήφανοι για τα μέλη της ομάδας μας που έδωσαν το παρών ως δρομείς.

Ιστορική αναδρομή «Οι απαρχές του Μαραθώνιου» στο Lifo.

Related Posts

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: