Οι εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2019

Ευχαριστούμε την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) και συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Φεζούδη. Υποστηρικτικά εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ έλαβαν συμμετοχή την Κυριακή 10/11/2019, έχοντας την ευκαιρία ως επικουρικά μέλη να στελεχώσουν 4 σταθμούς πρώτων βοηθειών στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της πατρίδας μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο αγώνα δρόμου. Περιγράφουν οι εθελοντές μας που έλαβαν μέρος: ‘Μια μοναδική συνεργασία και εμπειρία’.

Μέσα στους 60.000 περίπου συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο, η ΕΟΔΠΕΑ ήταν εκεί για να παρέχει την απαιτούμενη συμβολή, σε όποιον από τους αθλητές μπορεί μετά από 35 χιλιόμετρα να αισθάνθηκε ζαλάδα ή μυϊκό πόνο. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις και με εμψυχωτικό ρόλο, δίνοντας απλά κουράγιο στους δρομείς για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.  

Η υπέρ το δέον προσπάθεια των δρομέων έπειτα από 42 χιλιόμετρα… Η στιγμή της ανταμοιβής, ο τερματισμός στο μοναδικό στάδιο Καλλιμάρμαρο.

Είμαστε υπερήφανοι για τα μέλη της ομάδας μας που έδωσαν το παρών ως δρομείς.

Ιστορική αναδρομή «Οι απαρχές του Μαραθώνιου» στο Lifo.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: