Η ΕΟΔΠΕΑ στο τρισάγιο των πεσόντων πυροσβεστών στον Καρέα

Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στη μνήμη των πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου Δημητρίου και Μαυραειδή Θεμιστοκλή, του Πυροσβέστη Διαβολή Αλέξανδρου και του Εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκου Δημητρίου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς του Υμηττού στις 22 Ιουλίου 1998.

Στεφάνι για την ΕΟΔΠΕΑ κατέθεσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνιών της Ομάδας Δασοπροστασίας Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Σπύρος Μανίκας συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία Εθελοντών αποτελούμενη από τους Πόπη Συναίτη, Ειρήνη Κωνσταντάτου, Ντίνα Μάστορα, Δημήτρη Νικολακόπουλο και Γρηγόρη Μαργαρίτη.

Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό o Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών Αρχιπύραρχος κ. Θεόδωρος Βάγιας, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος και εκ μέρους του ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Χρήστος Βοσκόπουλος.

Τίμησαν με την παρουσία τους, οι οικογένειες και συγγενείς των ηρώων, ο Διοικητής 7ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αντιπύραρχος κ. Δημήτριος Τζαμάλης, ο Διοικητής 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αντιπύραρχος κ. Σπυρίδων Παυλογεωργάτος, ο Δασάρχης Πεντέλης κ. Αθανάσιος Ρέππας, εκπρόσωποι των Δήμων Ηλιούπολης, Βύρωνα, Καισαριανής, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και Κρωπίας, μέλη του Δ.Σ. μαζί με το επιτελείο του ΣΠΑΥ, εκπρόσωποι πολλών Εθελοντικών Ομάδων του Υμηττού και εκπρόσωποι ενώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: