Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό προς διευκόλυνση του έργου του

Με μεγάλη χαρά η ΕΟΔΠΕΑ την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποίησε δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, προκειμένου να το αξιοποιήσει σε συμβάντα παροχής βοήθειας ατόμων που έχουν κινητικές δυσκολίες.

Με την πράξη αυτή θέλουμε να σταθούμε αρωγοί στη δύσκολη καθημερινότητα του απαιτητικού λειτουργήματος του Πυροσβεστικού Σώματος .

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης σε αγαστή συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία των πολίτων συμμετέχοντας στο μεγάλο εγχείρημα συλλογής πλαστικών καπακιών μέσω της ανακύκλωσης και ανταλλαγής τους με αναπηρικά αμαξίδια για καλό σκοπό.

Συγχαίρουμε τους κ. κ. Χρήστο Κανελλίδη, Πόπη Συναίτη, Αναστασία Γκιντσίδη και τους προϊσταμένους καθαριότητας και γραφείου κίνησης κ. κ Μιχάλη Πεσιρίδη και Γιάννη Αυγόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: