Νέα συνάντηση γνωριμίας με νέους εθελοντές

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Την εβδομάδα 23-27 Αυγούστου 2021 πραγματοποιήσαμε έναν κύκλο συναντήσεων γνωριμίας με όλους εσάς, τους συμπολίτες μας, που σπεύσατε και συνδράματε στην ενίσχυση των εθελοντικών υπηρεσιών μας στις αρχές του Αυγούστου. Εκτελέσατε βάρδιες δασοφύλαξης αποτρέποντας και προλαμβάνοντας κάθε πιθανό ενδεχόμενο έναρξης πυρκαγιάς στον δασικό μας τομέα, του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης. Συμβάλατε κι εσείς αποτελεσματικά στη δασοπροστασία του Υμηττού και για τον λόγο αυτό σας ευχαριστούμε θερμότατα!!!

Στις συναντήσεις γνωριμίας οι συμπολίτες μας γνώρισαν την έννοια του εθελοντισμού μέσα στην Πολιτική Προστασία, τις σχέσεις που διέπουν τους εμπλεκόμενους φορείς, το έργο και τους άξονες δραστηριότητας της Εθελοντικής Ομάδας μας, τον τομέα ευθύνης μας, καθώς και τα επιμέρους αντικείμενα στα οποία εκπαιδευόμαστε συστηματικά. Με το πέρας των συναντήσεων αυτών, 82 νέοι εθελοντές αποφάσισαν να προστεθούν συνολικά στο δυναμικό της ομάδας μας, δίνοντας νέα πνοή στις δυνατότητές μας και αποτελώντας ένα τεράστιο κεφάλαιο για την προστασία του δασικού μας πλούτου.

Για όσους/όσες ακόμα δεν προλάβατε να συμμετέχετε σε μία από τις πρώτες ενημερωτικές συναντήσεις μας, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε μία ακόμα συνάντηση, ενδεχομένως την τελευταία μαζική εν μέσω αντιπυρικής περιόδου. Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 σας περιμένουμε στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης (τέρμα Διγενή Ακρίτα και Κιάφας) ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τη δράση μας, να ενημερωθείτε για το σχέδιο δασοπροστασίας που θέτουμε σε εφαρμογή, να λύσετε τις απορίες σας και, εφόσον αποφασίσετε στο εξής να συμμετέχετε ως μέλη, να προγραμματίσετε τη βασική σας εκπαίδευση.

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των προσκεκλημένων και για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό μας, παρακαλούμε θερμά να εκδηλώσετε εγκαίρως το ενδιαφέρον σας στη φόρμα που ακολουθεί. Υπάρχει όριο συμμετοχών, λόγω των μέτρων προστασίας (αποστάσεις) κατά της πανδημίας covid-19.

  1. Δηλώστε πόσα άτομα (εσείς και οι φίλοι σας) θα είστε στη συνάντηση (βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμπληρώσουν και οι φίλοι σας την ίδια φόρμα, για να μην υπάρχουν διπλές κρατήσεις).
  2. Πατήστε στο κουτάκι της ώρας.
  3. Συμπληρώστε τα ατομικά σας στοιχεία.
  4. Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας (5 αγγλικοί πεζοί χαρακτήρες)
  5. Πατήστε Κράτηση.

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνετε! Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, εκεί που χτυπά καθημερινά η καρδιά του εθελοντισμού στο βουνό μας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Κωδικός Ασφαλείας:
security code
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας:

Κράτηση

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

One thought on “Νέα συνάντηση γνωριμίας με νέους εθελοντές

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: