Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων και γνωριμίας με την ΕΟΔΠΕΑ.

Την εβδομάδα 23-27 Αυγούστου 2021 πραγματοποιήσαμε έναν κύκλο συναντήσεων γνωριμίας με όλους εσάς, τους συμπολίτες μας και εκατοντάδες ευαισθητοποιημένα νέα παιδιά, γεμάτα ενέργεια και θέληση, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Ιωάννη Κωνσταντάτου,  που έσπευσαν και συνέδραμαν στην ενίσχυση των εθελοντικών υπηρεσιών μας κατά την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών που έπληξαν την πατρίδα μας.

Υλοποίησαν βάρδιες δασοφύλαξης αποτρέποντας και προλαμβάνοντας κάθε πιθανό ενδεχόμενο έναρξης πυρκαγιάς στον δασικό μας τομέα, του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Συνέβαλαν αποτελεσματικά στη δασοπροστασία του Υμηττού και για τον λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμότατα!!!

Στις συναντήσεις γνωριμίας οι συμπολίτες μας γνώρισαν την έννοια του εθελοντισμού μέσα στην Πολιτική Προστασία, τις σχέσεις που διέπουν τους εμπλεκόμενους φορείς, το έργο και τους άξονες δραστηριότητας της Εθελοντικής Ομάδας μας, τον τομέα ευθύνης μας, καθώς και τα επιμέρους αντικείμενα στα οποία εκπαιδευόμαστε συστηματικά.

Με το πέρας του πρώτου κύκλου συναντήσεων, 82 νέοι εθελοντές αποφάσισαν να προστεθούν στο δυναμικό της ομάδας μας, δίνοντας νέα πνοή στις δυνατότητές μας και αποτελώντας ένα τεράστιο κεφάλαιο για την προστασία του δασικού μας πλούτου.

Ευχαριστούμε όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες και Εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ που καθημερινά πάσχιζαν και σήκωσαν στις πλάτες τους την ευθύνη να υποδεχθούν και να αγκαλιάσουν το μεγαλείο της Εθελοντικής προσφοράς περισσοτέρων του 500 Εθελοντών.

Βασίλης Κρητικός

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας

Επικεφαλής Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: