Εντυπωσιακός ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2021 για την ΕΟΔΠΕΑ.

Σε εξαιρετικό κλίμα και με οικογενειακή διάθεση πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2021 για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τον απολογισμό παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος και Επικεφαλής της ΕΟΔΠΕΑ Βασίλης Κρητικός, παραθέτοντας τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από την εξαιρετική επεξεργασία της Γραμματειακής Ομάδας.

Τα νούμερα πάντα λένε την αλήθεια και παρουσιάζουν το μεγαλειώδες έργο, όλων όσων συνέβαλαν για να κρατήσουμε το βουνό μας αλώβητο και πράσινο.

ΕΟΔΠΕΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021
38 ΣΤΑΔΙΑ ΥΨΗΛΗΣ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ
36 Στάδιο  4 _ Πολύ Υψηλής επικινδυνότητας
2   Στάδια 5 _  Κατάστασης Συναγερμού

2570 ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΑΝ

2332 ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

238   ΝΕΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
14 ΣΥΜΒΑΝΤΑ 2021 – ΕΟΔΠΕΑ

6   ΔΑΣΙΚΑ

8   ΑΣΤΙΚΑ

23  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
130 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ 2021
500 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Μέσα από διαλογική συζήτηση αναδείχθηκαν σημαντικές προτάσεις για την δράση της Ομάδας και την εξέλιξη της σε πρωταγωνιστικό παράγοντα στο σχέδιο πολιτικής προστασίας του Δήμου αλλά και των Εθελοντικών Ομάδων της πατρίδας μας.


Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης ακολουθήσε βασική θεωρητική εκπαίδευση για τις δασικές πυρκαγιές από τον υπεύθυνο και εκπαιδευτή Δασοπυρόσβεσης Δημήτρη Μπάμπαλη.
Αντικείμενο της εκπαίδευσης ήταν η βέλτιστη προετοιμασία του μηχανισμού της ομάδας και η διασφάλιση του καλύτερου συντονισμού μεταξύ των μελών της για την αντιμετώπιση συμβάντων.

Ευχηθήκαμε όλοι να παραμείνει η Ομάδα ενωμένη διατηρώντας το οικογενειακό κλίμα που την διέπει και να έχουμε ένα καλό χειμώνα χωρίς συμβάντα!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: