Ένα δώρο ζωής στα χέρια της ΕΟΔΠΕΑ

Με ένα δώρο ζωής στα χέρια των Εθελοντών Δασοπροστασίας Δασοπυρόσβεσης ξεκινά η νέα χρονιά 2022.

Το τμήμα πρόληψης και προαγωγής υγείας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ανταποκρινόμενο στο αίτημα της ΕΟΔΠΕΑ ενήργησε για την αναζήτηση χορηγίας για την προμήθεια καρδιακών απινιδωτών.

Στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ιατρός κ. Κώστας Μηνόπουλος παρέδωσε και ενημέρωσε για την ωφέλεια τον τελευταίας τεχνολογίας πλήρως αυτοματοποιημένο εξωτερικό καρδιακό απινιδωτή (AED) στον υπεύθυνο Α Βοηθειών και Ιατρό της Ομάδας κ. Ιωάννη Γκίκα παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Κρητικού και αντιπροσωπείας εθελοντών.

Ευχαριστούμε την κοινωφελή ελληνική οργάνωση Mission “ANTHROPOS” την καθηγήτρια ιατρικής κα. Αναγνωστόπουλου για την χορηγία των δύο απινιδωτων και όλους όσους συνέβαλαν, τους Αντιδημάρχους, την κα. Τρίαδα Κουρτέσα, ώστε η ΕΟΔΠΕΑ να αποκτήσει πραγματικά ένα «δώρο ζωής» για τους συνανθρώπους μας.

Ο εν λόγω απινιδωτής έχει τοποθετηθεί μόνιμα στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης Τέρμα Διγενή Ακρίτα και Κιάφας https://kidssavelives.gr/aed/omada-dasoprostasias-dasopyrosvesis-ellinikou-argyroupolis/  και

ο δεύτερος στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης Δημαρχείο Αργυρούπολης καθώς έχουν καταχωρηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα kids save lives προς δημόσια ωφέλεια και χρήση έκτακτης ανάγκης.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: