Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για το βουνό μας και τα καταφέραμε!

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου επιστρέψαμε  στις όμορφες δράσεις μας. Είχαμε βάλει ως στόχο να αναδασώσουμε άλλο ένα σημαντικό τμήμα του βουνού μας στην πλαγιά πριν από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης .

Όλοι μαζί τα καταφέραμε!  Φυτέψαμε άλλα 500 νέα δασικά δέντρα ανεβάζοντας τον αριθμό των φετινών αναδασώσεων στα 3.000 δέντρα.

Οι Εθελοντές Δασοπροστασίας Δασοπυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης της ΕΟΔΠΕΑ με συνοδοιπόρους για μία ακόμα φορά τους Εθελοντές του Let’s Do it Greece,  και την συμμετοχή της Ομάδας Ethelon, η Ομάδα Εθελοντισμού της Πρεσβείας του Βελγίου, οι Έλληνες απόφοιτοι του πανεπιστημίου Columbia, το Σώμα Εθελοντών Ελληνικού – Αργυρούπολης, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και πολλοί ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι.

Η δράση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που ήταν αρωγός με εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό όπως πάντα.

Τίμησαν με την Παρουσία του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Ιωάννης Κωνσταντάτος, η Πρέσβης του Βελγίου κα Francoise Gustin, ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της ΓΓΠΠ κ. Φοίβος Θεοδώρου, ο Επικεφαλής της ΕΟΔΠΕΑ και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Οικολογίας & Κλιματικής Αλλαγής κα. Ελίνα Αλεξίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και υπεύθυνος του Σώματος Εθελοντών κ. Ευάγγελος Νικοθόδης, ο Ειδικός Συνεργάτης του ΣΠΑΥ και Συντονιστής του Let’s do it Greece κ. Νίκος Κιούσης, η Συντονίστρια της Ethelon, ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού κ. Γιώργος Ζέλιος και πλήθος κατοίκων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία Pizza Fan για την ευγενική χορηγία που πραγματοποίησε προσφέροντας για ακόμα μια φορά πίτσα σε όλους τους εθελοντές μας

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: