“Έρευνα και Διάσωση” – Εκπαίδευση από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εκπαιδεύσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (ΕΟΔΠΕΑ) εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που αρχίζει την πρώτη Μαϊου.

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου2022 συνδιοργανώσαμε μαζί με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ) σεμινάριο με θέμα “Έρευνα και Διάσωση”.

Πενήντα μέλη της ΕΟΔΠΕΑ παρακολούθησαν τον εκπαιδευτή και πρόεδρο της Ο.ΔΙ.Κ κ. Κωνσταντίνο Φεζούδη να μας παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο τα μυστικά της “έρευνας και διάσωσης”. Χειμαρρώδης όπως πάντα ο κ. Φεζούδης μας καθήλωσε. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης με διαλογική συζήτηση απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των Εθελοντών μας.

Οι εκπαιδεύσεις θα συνεχιστούν πάντα με γνώμονα την άρτια παρουσία της ΕΟΔΠΕΑ στην αντιπυρική που έρχεται αλλά και την κατάρτιση των στελεχών μας σε όλα τα θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη παρουσία τους κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, τον εκπαιδευτή μας κ. Κωνσταντίνο Φεζούδη, όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση της άρτιας διοργάνωσης και την γραμματειακή υποστήριξη κα. Πασχαλιά Παλαιού και Ματούλα Κράνια, τον Εθελοντή μας κ. Άλκη Κορνήλιο για την υλοποίηση των βεβαιώσεων συμμετοχής, τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης για την παραχώρηση του πολιτιστικού συνεδριακού χώρου ” Μίκης Θεοδωράκης”, τον εθελοντή μας και Εντεταμένο Σύμβουλο κ. Χρήστο Κανελλίδη για τον όλο συντονισμό καθώς και τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Κρητικό για την πολύτιμη συμβολή του στις προσπάθειές μας.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: