Μάθημα εθελοντισμού και δασοπυρόσβεσης στο ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Κουκλόσπιτο».

Με ένα πλατύ χαμόγελο και τα χάρτινα πυροσβεστικά τους καπελάκια μας υποδέχτηκαν τα 60 νήπια και προνήπια του ιδιωτικού νηπιαγωγείου «Το Κουκλόσπιτο» στο Ελληνικό.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κλήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 να παρουσιάσει στα παιδιά πώς σβήνουμε μια φωτιά & πώς προστατεύουμε το δάσος.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής ενότητας, με την οποία είχαν ήδη ασχοληθεί το προηγούμενο διάστημα, για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον. Τα παιδιά συμμετείχαν με πολύ ενθουσιασμό στη συζήτηση και έκαναν εύστοχες ερωτήσεις.

Ευχαριστούμε πολύ τις παιδαγωγούς και τον πρόεδρο του σχολείου κ. Νίκο Βασιλόπουλο, ενώ επίσης τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία να φέρουν σε επαφή τους μικρούς μαθητές, με την συγκεκριμένη θεματολογία, από αυτή την ηλικία.

Η ευαισθητοποίηση πρέπει να ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία και οι εκπαιδευτικοί της πόλης μας το κάνουν πράξη με όλη τους την αγάπη.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: