Τρία βραβεία στις δύο συμμετοχές, δύο χρυσά και ένα χάλκινο για το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης!

Και όμως τρία βραβεία στις δύο συμμετοχές – δύο χρυσά και ένα χάλκινο – για το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στα Best City Awards 2022.

Με τρείς διακρίσεις ο Δήμος μας ξεχώρισε στα Best City Awards 2022 στην Τελετή Απονομής που έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Στην κατηγορία «Ασφάλεια» που αφορούσε «Δράσεις & Έργα για την πρόληψη, παρακολούθηση, έλεγχο, και προστασία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» ο Δήμος μας απέσπασε την υψηλότερη διάκριση κατακτώντας το Χρυσό βραβείο για το πρόγραμμα «Ασπίδα για το βουνό μας» Η πιο άριστα οργανωμένη πολιτική προστασία σε Δήμο, που αποτελεί πρότυπο λειτουργίας.

Το Τοπικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων, οι ψηφιακές επικοινωνίες των εμπλεκομένων, οι θερμικοί ανιχνευτές έγκαιρης προειδοποίησης φωτιάς, οι αισθητήρες πληρότητας των δεξαμενών νερού στον Υμηττό, η ψηφιακή απεικόνιση δεδομένων σε χάρτη, το πυροσβεστικό όχημα, το πυροφυλάκιο Αργυρούπολης και το τεράστιο έργο της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης αποτελούν το πάζλ της Πολιτικής Προστασίας που μόνο το χρυσό θα μπορούσαν να αποσπάσουν.

Το Χάλκινο βραβείο αφορούσε το επιτυχημένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Living Streets «Βάλε χρώμα στη ζωή σου!» και διακρίθηκε στην κατηγορία «Κοινωνική Ευθύνη». Ένα πρόγραμμα που έδωσε πίσω στα παιδιά μας τις γειτονιές ελεύθερες για δέκα και πλέον ημέρες.

Άλλη μια Χρυσή Διάκριση για τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης ήρθε να προστεθεί (και χωρίς να το περιμένουμε) έχοντας ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη του Πολυεπίπεδου Ενιαίου Διαδημοτικού Χάρτη που κέρδισε κα. Κατερίνα Πατρόκλου Σκορδά με την συμμετοχή της Δρ. Νάνσυ Αλλωνιστιώτη Αν. Καθηγήτρια, Αντιπρόεδρο Τμήματος Πληροφοριακής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ. Έχοντας διαβαθμισμένη προσβασιμότητα των χρηστών εξυπηρετεί, την άμεση ενημέρωση των πολιτών, των φορέων και αυτών που εμπλέκονται στα θέματα Πολιτικής Προστασίας ιδιαίτερα στην διαχείριση κρίσεων. Ευχαριστούμε τους νικητές για την αναγνώριση της συμμετοχής μας για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Το Δήμο μας εκπροσώπησαν παραλαμβάνοντας τα αντίστοιχα βραβεία ο Επικεφαλής της ΕΟΔΠΕΑ και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Βασίλης Κρητικός και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελίνα Αλεξίου.

Τα Best City Awards διοργανώθηκαν για 5η χρονιά από την εταιρεία Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής. Είναι τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να επιβραβεύονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Οι διακρίσεις που απέσπασε ο Δήμος μας, μας γεμίζουν με χαρά και υπερηφάνεια και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε προσφέροντας στους συμπολίτες μας υπηρεσίες και δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και τους κάνουν να αισθάνονται ασφαλείς.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: