Ιδιαίτερη ευλογία για την ομάδα μας η συμμετοχή της για πρώτη φορά στη περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αργυρούπολης

Κατάνυξη και συγκίνηση πλημμύρισε τις καρδιές μας η συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην Ακολουθία των Εγκωμίων καθώς και στην περιφορά του Επιταφίου!

Τα μέλη της ομάδας μας έφεραν επι των ώμων τους τον Επιτάφιο του Κυρίου μας στην ενορία της Παναγίτσας στην Αργυρούπολη. Ο προϊστάμενος του Ναού π. Μιχαήλ στο κήρυγμα του έκανε ιδιαίτερη μνεία στις δράσεις των εθελοντών μας και ως ανάμνηση της συμμετοχής μας προσέφερε σε κάθε ένα μέλος της ένα βιβλίο ως αντίδωρο!
Στην περιφορά του Επιτάφιου συμμετείχε ο Δήμαρχος μας Γιάννης Κωνσταντάτος καθώς και ο επικεφαλής της ομάδας Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός.

Η ευλογία αυτή μας ενδυναμώνει στον καθημερινό μας αγώνα να διαφυλάξουμε το βουνό μας αλώβητο από κάθε επίβουλη προσβολή και ευχόμαστε το Φώς του Αναστημένου Κυρίου μας να μας φωτίζει και να μας δίνει υγεία και δύναμη!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: