Οι Εθελοντές μας κρατούν την Φλόγα της Μνήμης.

Διατηρούμε «Τη Φλόγα Μνήμης» για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Συγκινητική η συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου μας για τη Γενοκτονία των Ποντίων αδερφών μας.

Χρέος τιμής στην μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων  η ενεργή μας παρουσία στην εκδήλωση “Η Φλόγα της Μνήμης” που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 18 Μάϊου 2022 στην θέση «Πατητήρι» στο βουνό μας.

Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση για τους Εθελοντές μας που κρατούσαν τα στεφάνια με τους αριθμούς 353.000 για να μην ξεχάσουμε ποτέ τη φρικτή θηριωδία που υπέστη ο Ποντιακός Ελληνισμός και να ζητούμε πάντοτε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας.

Ευχαριστούμε την Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης και τον Πρόεδρο κ. Ηλία Ιορδανίδη για την αναγνώριση της προσφοράς μας στις δράσεις του Συλλόγου  και του έργου που επιτελεί η Ομάδα μας καθώς και για το παραδοσιακό κέρασμα ως συνηθίζεται με τα πιροσκί στο τέλος των εκδηλώσεων μνήμης.

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ»

Δίνουμε πάντα το παρών στα μεγάλα γεγονότα της Πόλης μας.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: