Διώχνουμε το μαύρο από το βουνό μας και ποτίζουμε τις αναδασώσεις μας.

Με στόχο το πότισμα και την περιποίηση της αναδασωτέας περιοχής με τα 2021 δέντρα που φυτεύτηκαν το περασμένο φθινόπωρο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στο Βόρειο Νταμάρι Αργυρούπολης, μια μεγάλη, διπλή εθελοντική δράση ποτίσματος αλλά και απομάκρυνσης των τελευταίων καμένων κορμών που είχαν απομείνει στα πλατώματα της περιοχής.

Σε συνδιοργάνωση με την περιβαλλοντική ομάδα “Let’s do it Greece” και τον οργανισμό “ethelon”, δεκάδες μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης αλλά και πολλοί φίλοι του Υμηττού ενίσχυσαν για ακόμα μια φορά με την παρουσία τους την προσπάθεια για την αποκατάσταση της περιοχής μετά από την καταστροφική φωτιά του 2015.

Η παραχώρηση του απαιτούμενου εξοπλισμού καθώς και υδροφόρας με το ανάλογο προσωπικό από τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης υπήρξε πολύ σημαντική για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής.

Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερινούς μήνες, ειδικά μετά από περιόδους παρατεταμένης ξηρασίας.

Ραντεβού λοιπόν στο επόμενο πότισμα!!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: