Απολογισμός Αντιπυρικής Περιόδου 2022 για την Ομάδα της καρδιάς μας, ΕΟΔΠΕΑ

Τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2022 πραγματοποίησε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης ανασκόπηση δράσεων, επίτευξης στόχων αλλά και χρήσιμων στατιστικών στοιχείων για τον επιχειρησιακό μηχανισμό της Ομάδας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά οπτικοποιημένα  ο κάθε τομέας ευθύνης.

Η πολυπληθής συμμετοχή, το κλίμα αναγνώρισης και συναδελφικής αλληλεγγύης είναι η παρακαταθήκη και τα διαπιστευτήρια για την εξέλιξη της πορείας της ΕΟΔΠΕΑ της πιο νέας και πολλά υποσχόμενης Ομάδας του Υμηττού.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Επικεφαλής της ΕΟΔΠΕΑ και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός και ολοκλήρωσαν οι υπεύθυνοι τομέων δράσης του Συντονιστικού Οργάνου κ.κ. Γκίκας Γιάννης, Ιγνατιάδης Γιάννης, Κανελλίδης Χρήστος, Κορνήλιος Άλκης, Μπάμπαλης Δημήτρης, Παλαιού Πασχαλιά, Ρίζου Κατερίνα, Στούμπανος Κωνσταντίνος.

Σημαντικές ήταν μεταξύ άλλων και οι τοποθετήσεις και προτάσεις της Προϊσταμένης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης κας Μαλαμά Κατερίνας, του εκπροσώπου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού κ. Κιούση Νίκου αλλά και της υπεύθυνης διαχείρισης βαρδιολογίου της ΕΟΔΠΕΑ κας Κράνια Ματούλας.

Ακολούθησε συζήτηση για την βελτίωση της δράσης και του έργου της Ομάδας με εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η απονομή των βεβαιώσεων πιστοποίησης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στους 46 νέους Εθελοντές μας που εκπαιδεύτηκαν από τον 8ο ΠΣ.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην οπτικοποίηση του απολογισμού κ.κ Στούμπανο Κωνσταντίνο, Παλαιού Πασχαλιά, Φατούρου Γιούλη, Μαυρεπή Φίλιππο, Σταμάτη Αναστάση (επιστημονική Ομάδα ΣΠΑΥ)  και βέβαια τους πολυάριθμους και σημαντικούς συνεθελοντές μας που αφιέρωσαν εκατοντάδες ώρες από τον πολύτιμο  χρόνο  τους και μακριά από την οικογένειά τους, ακολουθώντας  τα βήματα  για την επίτευξη  των στόχων μας που δεν είναι άλλοι από  την προστασία  του περιβάλλοντος,  της ανθρώπινης  ζωής και της Πόλης  μας.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στους υποστηρικτές και φίλους της Ομάδας, τους χορηγούς μας που σε όλη την αντιπυρική περίοδο αλλά και όλη της χρονιά στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας.

Και επειδή το 2022 δεν έχει περάσει…

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: