Ευχαριστήριο μήνυμα για την λήξη αντιπυρικής 2022.

Άλλη μια αντιπυρική περίοδος έφθασε στην λήξη της. 31 Οκτωβρίου 2022.

Ο στόχος επετεύχθη!

Καταφέραμε όλοι μαζί να κρατήσουμε το βουνό μας ανέπαφο παρά τα συμβάντα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Βλέπουμε το βουνό μας να πρασινίζει ξανά και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και υψηλές προσδοκίες για την επιχειρησιακή ικανότητα των Εθελοντών της Ομάδας μας και την αγαστή συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων.

Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (ΕΟΔΠΕΑ) για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά τους όλους αυτούς τους μήνες.

Το έργο τους είναι πολύτιμο και λαμβάνει την αναγνώριση της διοίκησης του Δήμου μας και των κατοίκων του.

Ευχαριστούμε το ανθρώπινο δυναμικό του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών για την άψογη συνεργασία, τους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής και όλες τις Εθελοντικές Ομάδες που συνεργάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να αποτρέψουμε τον κίνδυνο, όπου και αν υπήρχε συμβάν.

Με την ευχή η χειμερινή περίοδος να κυλήσει ανώδυνα από καιρικά φαινόμενα και θεομηνίες και να μην υπάρξει άλλη έκτακτη ανάγκη να αντιμετωπίσουμε.

Τον χρόνο που θα κυλήσει μέχρι την αντιπυρική του 2023 ας τον εκμεταλλευτούμε εποικοδομητικά για την καλύτερη προετοιμασία όλων και την βελτίωση της εσωτερικής μας λειτουργίας και σύσφιξης των σχέσεων των μελών μας προς όφελος του ομαδικού πνεύματος αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Βασίλης Κρητικός

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας

Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: