Σεμινάριο Διαβιβάσεων και Επικοινωνιών απο την ΕΟΔΠΕΑ.

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το σεμινάριο διαβιβάσεων και επικοινωνιών της ΕΟΔΠΕΑ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η επικοινωνία είναι η πιο σημαντική παράμετρος στην διαχείριση κρίσεων και απαραίτητο μέσο στην διαχείριση μέσων και εμπλεκομένων σε όλο το φάσμα της Πολιτικής Προστασίας.

Την παρουσίαση πραγματοποίησαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομάδας κ. Άλκης Κορνήλιος με τον συνεργάτη του κ. Σταύρο Παπασταύρου.

Επίσης εξαιρετικά χρήσιμη ήταν και η εκπαίδευση από τον εθελοντή μας κ. Κωσταντίνο Στούμπανο για την λειτουργία των εφαρμογών Google My maps, Google Earth, Google Find my device, προς όφελος της ομάδας κατά την συμμετοχή και ανταπόκριση σε συμβάντα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές μας που διέθεσαν τον χρόνο τους να εκπαιδευτούν και στους εκπαιδευτές μας για την εξαιρετική δουλειά της παρουσίασης!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: