Ξεκλειδώσαμε το “σεντούκι του Εθελοντισμού” με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης την Δευτέρα 24 Απριλίου, πρώτη ημέρα επιστροφής από τις διακοπές του Πάσχα.
Κλιμάκιο Εθελοντών της ΕΟΔΠΕΑ από το τμήμα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Εθελοντισμού επισκέφθηκε τους μικρούς μαθητές και επιχείρησε να προσθέσει ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη της προσωπικότητας τους, ως ενεργούς πολίτες της αυριανής κοινωνίας.
Τους ενέπνευσε την ιδέα του εθελοντισμού σε κάθε πτυχή της ζωής μας, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες.

Λύσαμε τον γρίφο του εθελοντισμού, ξεκλειδώνοντας τα σεντούκια μας, πήραμε χρήσιμες συμβουλές για το πώς να παρέχουμε πρώτες βοήθειες από αυτή ακόμα την μικρή ηλικία και «σβήσαμε» μια φωτιά της φαντασίας μας με το πυροσβεστικό όχημα της ΕΟΔΠΕΑ!
Παιδιά, δάσκαλοι και εθελοντές της ομάδας μας κλείσαμε με ενθουσιασμό μία ημέρα γεμάτη Εθελοντισμό!
Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και την πρόσκληση της ΕΟΔΠΕΑ την Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κα. Ροζίνα Νικολοπούλου καθώς και τους δασκάλους που αγκάλιασαν την προσπάθεια των Εθελοντων Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης να μεταλαμπαδεύσουμε την έννοια του Εθελοντισμού, την αγάπη για τον πλησίον και το περιβάλλον.
Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές μας που σε μια εργάσιμη ημέρα διέθεσαν τον χρόνο τους για να υλοποιήσουν το φιλόδοξο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα των μαθητών της Πόλης μας.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: