Σε οικογενειακό περιβάλλον η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΟΔΠΕΑ

Σε οικογενειακό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΕΟΔΠΕΑ, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Ομάδας (ΚΕΠΙΧ).
Η μεγάλη συμμετοχή και η γιορτινή διάθεση ήταν το κύριο συστατικό της γιορτής μας.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατήρ Γεώργιος εφημέριος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αργυρουπόλεως.
Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του νέου Διοικητή του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχο κ. Σωτήρη Κακλέα που εξήρε το έργο και την συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα.
Τίμησαν με την παρουσία τους η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού κα. Δήμητρα Ανδριτσοπούλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Συντήρησης Πόλης κ. Λάζαρος Τογρίδης, ο Αρχιπύραρχος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Φώτης Δημαρέσης, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου στον ΣΠΑΥ κ. Νίκος Κιούσης και η προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας κα. Αικατερίνη Μαλαμά.
Στον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και επικεφαλής της Ομάδας κ. Βασίλης Κρητικός εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κωνσταντάτο εξέφρασε τις ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά και το υψηλό επίπεδο σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Εθελοντών της ΕΟΔΠΕΑ που αποτελούν την ψυχή του βουνού μας.
“Η παρακαταθήκη της Ομάδας μας είναι η αλληλεγγύη που διακρίνει τους Εθελοντές μας και το ομαδικό πνεύμα στην λειτουργία.
Έχει επιτευχθεί τεράστια πρόοδος για μόλις 9 χρόνια ζωής στο ενεργητικό της ΕΟΔΠΕΑ, από την ίδρυση της το 2015. Είμαστε η νεότερη Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Υμηττού”.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μόνιμα υποστηρικτές χορηγούς της ΕΟΔΠΕΑ συμβάλλοντας στην γιορτή μας:
*ΚΟΣΜΗΜΑ Δημήτρης Καλύβας, Λ. Κύπρου 103 – Αργυρούπολη
*Ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΝΑ, Τριπόλεως 65, Ελληνικό.

Οι τυχεροί της χρονιάς που κέρδισαν τα φλουριά είναι οι Εθελοντές μας Βαγγέλης Φλεμετάκης, Θοδωρής Κατσαρός και Μαίρη Καλπύρη.

Καλή Χρονιά με υγεία και χωρίς συμβάντα!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: