Συνρομή της ΕΟΔΠΕΑ στην δασική πυρκαγία στον Φενεό Κορινθίας

Την Τρίτη 22 Ιουλίου η ομάδα μας συμμετείχε με αποστολή Πεζοπόρου Τμήματος αποτελούμενο απο 6 μέλη μας, στην πυρκαγιά στο Φενεό Κορινθίας.

Υπό τις εντολές του Δασέα 1 το Πεζοπόρο Τμήμα μας συνέδραμε τις ομάδες Φοίνικα της 1ης ΕΜΟΔΕ που επιχειρούσαν πλησίον του χωριού Δροσοπηγη Κορινθίας, με στόχο τη διάνοιξη ζωνών και την πρόσβαση σε διάσπαρτες εστίες στην κορυφογραμμή της Ζήρειας ,με πρωταρχικό στόχο την διάσωση του χωριού.

Η ομαδα μας ενήργησε στο σημείο έως τις πρώτες πρωινές ώρες φέροντας εις πέρας την αποστολή που της ανατέθηκε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολύ σημαντική ηταν η αξιοποίηση του εξοπλισμού που πρόσφατα παραχωρήθηκε και χρησιμοποιήθηκε απο την εταιρία ΠΑΡΑΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε στην ομάδα μας.

Σε κάθε συμβάν εντός αλλά και εκτός νομού Αττικής, η ΕΟΔΠΕΑ θα βρίσκεται πάντα εκει έτοιμη να συνδράμει στο πολύτιμο έργο του Πυροσβεστικου Σώματος.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: