Σειρά εκπαιδεύσεων για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια εκπαίδευσης των Εθελοντών Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) δύο διαδοχικά Σάββατα 10 και 17 Μαρτίου 2018 με αντικείμενο τις Α’ Βοήθειες, Φυσικές καταστροφές – Διαχείριση σεισμικού κινδύνου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αργυρούπολης.

Σεμινάριο στην αντιμετώπιση σεισμικού κινδύνου. 17/3/2018

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των ικανοτήτων των Εθελοντών μας έχει προγραμματιστεί σειρά εκπαιδεύσεων σε όλες τις θεματικές της δραστηριότητάς τους.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΟΔΙΚ κ. Κωνσταντίνο Φεζούδη και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική εκπαιδευτική δυνατότητα γνώσης και πολύτιμης εμπειρίας που προσέφεραν απλόχερα στους Εθελοντές της Ομάδας μας.

Οι δύο Ομάδες δεσμεύτηκαν για την πραγματοποίηση και άλλων κοινών Δράσεων και Εκπαιδεύσεων αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο Εθελοντισμός μάς ενώνει στον κοινό σκοπό που υπηρετούμε, την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο εκπαιδεύσεων κ. Χρήστο Κανελλίδη, τους συνεργάτες της Γραμματείας κ. Νίκο Σταματόπουλο και κα. Πασχαλιά Παλαιού για τον προγραμματισμό και την διεκπεραίωση των σεμιναρίων.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: