Την Τρίτη 09/04/2024 η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της πρώην Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Βίλια Αττικής από την 1η ΕΜΟΔΕ.

Η ανταπόκριση στο αίτημα μας για εκπαίδευση ήταν άμεση και μας δόθηκε η ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε εκπαίδευση στις πρακτικές των πεζοπόρων τμημάτων τόσο σε θεωρητικό επίπεδο με εισηγητή τον διοικητή της Μονάδας Αντιπύραρχο κ. Κολοβό Ιωάννη, όσο και σε πρακτικό επίπεδο με πορεία σε δασική έκταση και επίδειξη των τεχνικών από ικανότατα στελέχη με επικεφαλής τον Υποπυραγό κ. Παϊσιο Νικόλαο.

Στη συνέχεια έγινε επίδειξη των διαθέσιμων μέσων που χρησιμοποιούνται στο πεδίο και ανάλυση των τρόπων προσβολής μιας πυρκαγιάς με αυτά.

Στο τέλος της εκπαίδευσης και πριν την αναχώρηση μας, είχαμε την χαρά να δειπνήσουμε στο εστιατόριο της μονάδας συζητώντας σε εγκάρδιο κλίμα και εκεί υποσχεθήκαμε να επανέλθουμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δηλώνουμε πραγματικά εντυπωσιασμένοι με το επίπεδο ετοιμότητας που διαπιστώσαμε ,τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και τη φιλοξενία όλων, και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο Αντιπύραρχο κ. Κολοβό Ιωάννη, τον υπεύθυνο για την επικοινωνία πυροσβέστη δασικών επιχειρήσεων κ. Ροτζιώκο Νικόλαο και όλα τα στελέχη.

Από καρδιάς σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και επιτυχημένες αποστολές και να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση το έργο σας.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: