Αγαπητοί μας Εθελοντές,

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε όλοι μάρτυρες μιας ανείπωτης καταστροφής στη χώρα μας, με τις μεγάλες πυρκαγιές να κατακαίνε τόσες μεγάλες εκτάσεις και με τους ισχυρούς ανέμους να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, πήραμε μεγάλη χαρά και συγκίνηση με την αυθόρμητη προσέλευση τόσων νέων εθελοντών συμπολιτών μας, που προσφερθήκατε να αφιερώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για την προστασία του Υμηττού μας, ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής. Ο ρόλος του εθελοντισμού αποδεικνύεται για άλλη μία φορά καταλυτικός και αποτελεσματικός, μέσα από οργανωμένες ομάδες πολιτικής προστασίας όπως είναι η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, η οποία οργανώνει καθημερινά το πλάνο των βαρδιών πυροφύλαξης στο βουνό μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μια πρώτη συνάντηση, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τη δράση μας, να ενημερωθείτε για το σχέδιο δασοπροστασίας που θέτουμε σε εφαρμογή, να λύσετε τις απορίες σας και να προγραμματίσετε τις βάρδιες που σας ενδιαφέρουν.

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των νέων εθελοντών που εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας και για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό μας, παρακαλούμε θερμά να δηλώσετε την ημέρα που επιθυμείτε να συμμετέχετε στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, ακολουθώντας το παρακάτω ημερολόγιο.

  1. Δηλώστε πόσα άτομα (εσείς και οι φίλοι σας) θα είστε στη συνάντηση (βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμπληρώσουν και οι φίλοι σας την ίδια φόρμα, για να μην υπάρχουν διπλές κρατήσεις).
  2. Επιλέξτε την επιθυμητή ημερομηνία από τις διαθέσιμες: 23/8, 24/8, 27/8.
  3. Πατήστε στην ώρα.
  4. Συμπληρώστε τα ατομικά σας στοιχεία.
  5. Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας (5 αγγλικοί πεζοί χαρακτήρες)
  6. Πατήστε Κράτηση.

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνετε! Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, εκεί που χτυπά καθημερινά η καρδιά του εθελοντισμού στο βουνό μας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

(Δεν είναι πλέον δυνατή η κράτηση θέσεων. Ο κύκλος συναντήσεων έχει ολοκληρωθεί. Αν δεν προλάβατε να παρακολουθήσετε κάποια από τις συναντήσεις μας, διαβάστε εδώ για την επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση).

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

2 thoughts on “Συνάντηση νέων εθελοντών

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: