Το 7ο Δημοτικό Αργυρούπολης γνωρίζει το βουνό μας με την ΕΟΔΠΕΑ

Την Τετάρτη 26 Απριλίου το βουνό μας γέμισε παιδικές φωνές, χαμόγελα και απίστευτη ενέργεια.

Μικροί μαθητές της Β τάξης του 7ου δημοτικού σχολείου Αργυρούπολης μας επισκέφτηκαν και συμμετείχαν σε δράσεις με τη συνδρομή και καθοδήγηση των Εθελοντών της ΕΟΔΠΕΑ.

Με σύμμαχο τη λιακάδα τα παιδιά περιηγήθηκαν στο περιβάλλοντα χώρο του πυροφυλακίου Αργυρούπολης, έκαναν ρίψη νερού με το πυροσβεστικό μας όχημα, είδαν τις οθόνες πολιτικής προστασίας του πυροφυλακίου, μίλησαν στους ασυρμάτους και πήραν τα πρώτα μηνύματα του εθελοντισμού.

Τους απονεμήθηκε το “βραβείο του Μικρού Εθελοντή” και ανανεώσαμε το ραντεβού μας τη νέα σχολική χρονιά με προσμονή και καινούριες δράσεις.

Ευχαριστούμε τους Διευθυντές και Δασκάλους του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που είχε την πρωτοβουλία για την εξαιρετική εκπαιδευτική δράση!

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Δήμητρα Μαρούλι ιδιοκτήτρια του “Παιχνιδιζειν κέντρο μελέτης” και συνιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Έψιλον για την χορηγία εκτυπωτικού υλικου που χρησιμοποιούμε στις εκπαιδευτικές δράσεις.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: