Οι Εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ στηρίζουν τους αγώνες για καλό σκοπό,“OPEN DOOR RUN 2023”

Οι Εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ στηρίζουν τους αγώνες για καλό σκοπό.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 συμμετείχαμε στο  “OPEN DOOR RUN”   που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την Πόρτα Ανοιχτή και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ. και 5 χλμγια τους ενήλικες και 800 μ. για τα παιδιά.

Όλα τα έσοδα του OPEN DOOR RUN διατίθενται για την ενίσχυση του προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης. Το πρόγραμμα λειτουργεί σε κλειστή θερμαινόμενη πισίνα στη Πόρτα Ανοιχτή και εξυπηρετεί κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 70 παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση,

Διοργανωτές η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή” σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και την στήριξη των Εθελοντών Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης, του Σώματος Εθελοντών του Δήμου μας και άλλων φορέων.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα, τους διοργανωτές για την άριστη διοργάνωση και την μεγάλη οικογένεια των Εθελοντών μας και της ΕΟΔΠΕΑ που με την συμμετοχή τους άμβλυναν το δύσκολο εγχείρημα στους δρόμους του Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: