Ως Μικροί Εθελοντές τα παιδιά του νηπιαγωγείου “Χάϊντι” έδρασαν με την ΕΟΔΠΕΑ!

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης τα παιδιά του νηπιαγωγείου “Χάϊντι” με τις δασκάλες τους τις κυρίες Δακορώνια Φωτεινή και Δακορώνια Γεωργία.
Οι μικροί “εν δυνάμει” εθελοντές είχαν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν τον τρόπο επιτήρησης του βουνού από το πυροφυλάκιο, να γνωρίσουν το έργο και τον εξοπλισμό των εθελοντών, να συμβάλλουν σε μια μίνι αναδάσωση, να πάρουν ενεργό μέρος σε μια προσομοίωση κατάσβεσης, να παρατηρήσουν το πυροσβεστικό όχημα, να μιλήσουν με τους ασυρμάτους και δουν με τα κιάλια.
Ο περιβάλλων χώρος της λίμνης πλημμύρισε χαρούμενες φωνές και όμορφα χαμόγελα.
Με τον ηλιόλουστο καιρό ως σύμμαχο, τα παιδιά αλλά και όλοι οι εθελοντές της ΕΟΔΠΕΑ που συμμετείχαμε στην εκπαιδευτική δραστηριότητα, αποκομίσαμε μόνο θετικές εντυπώσεις και πολύ ενέργεια.
Πριν την αναχώρηση τους οι μικροί μας φίλοι έλαβαν το συμβολικό δίπλωμα “βραβείο του μικρού εθελοντή” (ευχαριστούμε θερμά την κα. Μαρουλή Δήμητρα για την χορηγία).
Ευχαριστούμε την Ομάδα Εθελοντισμού για τα σχολεία της ΕΟΔΠΕΑ και όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: