Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών η 12η Νοεμβρίου.

Με μια σεμνή τελετή και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της 12ης Νοεμβρίου 2022 επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο που έχει ανεγερθεί στη θέση “Κρεμαστός Λαγός” της Βούλας στη μνήμη του Ανδρέα Μπόσινα και Παύλου Σκούρτη που έπεσαν στο καθήκον της 15 Ιουλίου 1999, τομέα ευθύνης του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών.

Οι οικογένειές τους στερήθηκαν τα παιδιά τους και το Πυροσβεστικό Σώμα στερήθηκε ικανούς και αξιόλογους συναδέλφους, φωτεινά παραδείγματα γενναιότητας και αλτρουισμού. Για όλους εμάς η 12η Νοεμβρίου αποτελεί ημέρα τιμής για τους ήρωες αυτούς που μας οδηγούν στα βήματά μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με θάρρος και σεμνότητα.

Την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης εκπροσωπήσαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και επικεφαλής ΕΟΔΠΕΑ Βασίλης Κρητικός, οι εθελοντές μας Χρήστος Κανελλίδης και Γιώτα Πουρνάρα καθώς και οι Κωνσταντίνος Στούμπανος, και Κωνσταντίνος Κρεατσάς καταθέτοντας δάφνινο στεφάνι για την ΕΟΔΠΕΑ.

Στεφάνι για τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κρητικός.

Τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Ιωαννη Κωνσταντάτο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης Πόλης Λάζαρος Τογρίδης καταθέτοντας στεφάνι για τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Την Πολιτική Προστασία Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης εκπροσώπησε η Προϊσταμένη Κατερίνα Μαλαμά.

Τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών εκπροσώπησαν ο Διοικητής Αντιπύραρχος Γεώργιος Πουλής και ο Υποδιοικητής Αντιπύραρχος Σωτήρης Κακλέας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στην τελετή παρέστησαν οι οικογένειες, συγγενείς και συνάδελφοι των αδικοχαμένων πυροσβεστών και εκπρόσωποι των Εθελοντικών Ομάδων.

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: